Bouwen met hout - Gezond woonklimaat dankzij een houten huis

Wood & Roof is een bouwbedrijf in familiehanden met een breed aanbod, van nieuwbouw via renovatie en sanering tot dakbedekking : wij ondersteunen u bij elk project!

 

Het woonklimaat in uw huis ligt ons na aan het hart

"Het huis is de derde huid van de mens", was de mening van Friedensreich Hundertwasser, een Oostenrijks kunstenaar en architect. De mens is volgens hem omgeven door drie lagen: zijn huid, zijn kleding en zijn huis. Die denkwijze drukt exact uit wat wij bij ons dagelijkse werk omzetten. In overleg met de opdrachtgever maken wij daarom zoveel mogelijk gebruik van duurzame en schone materialen. Deze hebben niet alleen een positieve invloed op de gezondheid van de bewoners, maar ontzien ook het milieu.

 

Alles op één plek

Ons team bestaat uit verschillende beroepsgroepen. Wij werken bijvoorbeeld met eigen schilders, stukadoors, ingenieurs, technici en talrijke ambachtslui. Onze medewerkers nemen regelmatig deel aan opleidingen en bijscholingen over producten om op de hoogte te blijven van de laatste stand van de techniek. Bovendien proberen wij zoveel mogelijk rechtstreeks met producenten samen te werken. Wij kunnen een beroep doen op een uitgebreid netwerk van beproefde partnerfirma's, waardoor wij op alle vragen een gepast antwoord kunnen bieden. Dat garandeert de opdrachtgever meer zekerheid en een uitstekende dienstverlening.


 

no-img

Zukunft Holz

vervolg op pagina...

no-img

Imagefilm

vervolg op pagina...

no-img

VENSTER W&R

vervolg op pagina...

no-img

Fertigstellung

vervolg op pagina...


 


Ostbelgien