NATUURLIJKE VERF


AURO, de marktleider voor natuurlijke verf

Voor natuurlijke verf werken wij samen met onze partnerfirma AURO. Deze Duitse producent is gespecialiseerd in natuurlijke verven, oliën en lakken. In plaats van verf op basis van aardolie te ontwikkelen, gaat AURO voor plantaardige en minerale grondstoffen. De firma is erin geslaagd verf zoveel mogelijk zonder synthetische irriterende en schadelijke stoffen te ontwikkelen.

 

Alle kleuren verkrijgbaar

Hoewel er geen chemie aan te pas komt, is AURO erin geslaagd diverse producten voor de meest uiteenlopende toepassingen te ontwikkelen: wandverf met de bijbehorende volle kleuren en nuances, pleister, vloerolie of houtlak. Bij AURO vindt een schilder alles wat hij wenst.

 

Een unicum in de wereld

Door de ontwikkeling van het biogene bindmiddel REPLEBIN® en de daarmee verbonden uitwerking van een eigen bindmiddelproductie heeft AURO als een van de weinige verfproducenten wereldwijd nu de volledige productie in eigen handen. Op basis van dat bindmiddel is AURO erin geslaagd muurverf te produceren met dezelfde kwaliteit als de gangbare, hoogwaardige muurverven. Dekkingsvermogen, natte schrobweerstand en schuurvastheid zijn in klasse 1 gecertificeerd. Daartoe komt de zeer hoge diffusieopenheid. De verf drupt en spat niet en is erg gemakkelijk te verwerken. Schadelijke emissies behoren tot het verleden. Een goed gevoel en een goede gezondheid zijn nu niet meer in tegenspraak met een optimale technische kwaliteit!


Natuurlijk ...
Ostbelgien